POVESTEA MEA

'Nu prea stiu de ce-ti scriu. Simt ca am mare nevoie de o prietenie careia sa-i incredintez nimicurile ce mi se intampla. Poate ca-mi scriu chiar mie. - Antoine de Saint Exupery

Cautari

05 august, 2017

Sfaturi care ne pot face viata mai usoara, mai frumoasa, mai plina de sens

-Nu ii mai invinui pe ceilalti cand lucrurile nu merg tocmai pe un fagas fluid. Spune-ti: "Sunt responsabila pentru propria-mi viata si aleg sa imi creeaz o viata extraordinara."
- cei mai apropiati 5 prieteni ai tai sunt o oglinda pentru ceea ce tu crezi cu adevarat despre tine. Asigura-te ca ei intruchipeaza caracteristici pe care tu le pretuiesti.
-Inceteaza sa mai gasesti scuze pentru a-i tine in viata ta pe oamenii toxici. Oricine nu este iubitor si nu te sprijina trebuie tinut la distanta.
-Cand intelegi ca 95% dintre boli au ca si cauza alegerile de viata gresite, te socheaza sa iti dai seama ca nivelul stresului, sportul, nutritia si relatiile sunt de fapt temelia unei vieti sanatoase.
-Cea mai buna veste este aceea ca, odata ce ai integrat aceste elemente in viata ta de zi cu zi, vei fi uimita sa observi cat de productiva, sanatoasa si pozitiva te simti; vei avea in acelasi timp experienta unei senzatii profunde de stare de bine.
-Daca iti canalizezi energia catre starea ta de bine, ai energia si capacitatea de a-i ajuta mai bine si pe cei din jurul tau,.aminteste-ti ca a avea grija si de tine insati nu este deloc o dovada de egoism. Este necesar pentru o viata bogata si productiva.

-Invata sa spui "nu", Incepe sa inveti sa spui si "nu" intr-o maniera ferma. Vei fi incantata sa observi cum programul tau se elibereaza si nu te mai simti sub presiune.

 -Inlocuieste gandurile negative automate din mintea ta, cu ganduri pozitive.

Spuneti mereu Sunt artista vietii mele".

-Chiar daca nu iti vine a crede, esti o un suflet minunat. Uita-te la tine insati in oglinda de la baie in fiecare dimineata si spune-ti "buna dimineata" si "te iubesc".

-Fa-ti un ritual al gratitudinii. Ai nevoiedoar de 5 minute pentru a integra un ritual de multumire in viata ta de zi cu zi. Orice iti trece prin minte, noteaza-ti. 
-Odata ce intelegi ca ai abilitatea si puterea de a-ti crea propria viata - aceea pe care ti-o doresti profund, vei fi socata sa observi ce se intampla.
Vei simt - in adancul sufletului tau - puterea pe care o ai si aceasta va incepe sa te inspire sa faci schimbari. Vei intelege ca exista o solutie pentru orice si ca ai abilitatea de a le gasi.
-Cand te auto-surprinzi intr-un moment de indoiala, cheama-ti in tine sinele mai intelept pentru a imbratisa sinele vulnerabil si aminteste-i acestei sensibile parti din tine ca are nevoie de aprobare si acceptare doar de la ea insasi si de la nimeni altcineva.
-Vei invata intotdeauna mai mult ascultand decat vorbind. Devenind o buna ascultatoare iti dezvolti relatii mai frumoase, mai profunde, mai intime. Vei avea mai multe conversatii interesante si iti mentii mintea intr-o stare activa.
-daca vrei sa triaesti o viata bogata, creaiva, plina si distractiva trebuie sa inveti sa te expui noului - acelor momente cand esti doar o incepatoare intr-un domeniu.Renunta la perfectonism, la nevoia de a fi experta la ceva si invata sa ai mintea incepatorului. Iti va deschide multe posibilitati
-Inabilitatea de a-i ierta pe ceilalti este de fapt un semn ca nu te poti ierta nici pe tine insati.Surprinde-ti vocea interioara care face comentarii critice si furioase despre ceilalti, stiind ca ceea ce simti fata de ei nu este nimic altceva decat o reflectie a ceea ce simti fata de tine! 
-Te-ai nascut creativa- este dreptul tau din nastere. Gaseseste moduri de a-ti exersa creativitatea.
- 20 de minute in fiecare zi de plimbare in natura iti vor aduce beneficii extraordinare in toate aspectele vietii tale.
-O buna prcatica ar putea fi sa te opresti din cand in cand pentru 3 minute si sa nu mai faci nimic, sa respiri profund si sa iti golesti mintea. atunci cand iti incetinesti activitatile si prcatici prezenta si focusul, vei descoperi cum viata devine mai plina de sens si mai bogata.
-A sti cum sa integerezi amuzamentul si joaca in viata ta de zi cu zi nu este doar un tonic pentru suflet, dar te ajuta si sa stabilesti conexiuni mai fructuoase cu ceilalti.
-Dacă vrei să zbori, nu căuta o groapă, caută un munte

 Nu întoarce spatele luminii, pentru că atunci faţa ta va deveni o umbră neagră.
Sursa:http://www.garbo.ro/articol/Lifestyle/22371/20-de-adevaruri-esentiale-pentru-femei.html