POVESTEA MEA

'Nu prea stiu de ce-ti scriu. Simt ca am mare nevoie de o prietenie careia sa-i incredintez nimicurile ce mi se intampla. Poate ca-mi scriu chiar mie. - Antoine de Saint Exupery

Cautari

29 martie, 2018

aSUMAREA RESPONABILITATII

Transformarea ta si schimbarea vietii tale vor incepe in momentul in care nu vei mai astepta salvatori, ci iti vei asuma tu responsabilitatea pentru tot ceea ce esti si traiesti.
Indiferent de copilaria pe care ai avut-o, acum esti adult si este doar responsabilitatea ta sa te vindeci, sa te maturizezi si sa iti oferi ceea ce parintii tai nu au putut sa iti ofere.
Indiferent de relatia in care esti, este doar alegerea ta ceea ce accepti de la partenerul tau. Daca nu esti implinit sau poate chiar suferi si esti nefericit, este doar responsabilitatea ta sa iei alte decizii si sa faci alte alegeri. Pierzi timp si energie victimizandu-te sau asteptand ca partenerul tau sa se schimbe ca sa te faca pe tine fericit. Pe langa faptul ca nimeni nu are nicio obligatie sa fie intr-un anume fel ca sa te multumeasca pe tine, nu are niciun sens sa astepti sa fii salvat din relatia pe care tu ti-ai ales-o. Daca s-a dovedit a nu fi una constructiva, da-ti o noua sansa si nu mai bate la usi care vor ramane mereu inchise.
Lamentarea, victimizarea, suferinta sunt doar alegerea ta. In loc sa iti plangi de mila mai bine preia controlul asupra vietii tale si fa tu schimbarile pe care ti le doresti.
Ursula Sandner